Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2020Тернопільська областьТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя

181 Харчові технології

ФІМСТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 9м
ВМ 5 • К 5
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова та література , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мотрук Л. В. 153.000 Допущено 159 122 158 10.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 159
  • Математика (ЗНО): 122
  • Біологія (ЗНО): 158
  • Середній бал документа про освіту: 10.3
  • РК