Зачекайте...

181 Харчові технології

ФІМСТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 10 • К 10
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Рекомендовано всього: 6
  • Рекомендован на контракт: 6
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Співбесіда , k=0
Інші показники конкурсного відбору , k=1 , мін.бал 1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Тонкевич Т. М. 317.500 Рекомендовано (к) 106 192.5 19
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Іспит з фаху: 192.5
  • Інші показники конкурсного відбору: 19
2 Слимак М. І. 312.500 Рекомендовано (к) 130 167.5 15
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • Іспит з фаху: 167.5
  • Інші показники конкурсного відбору: 15
3 Слимак М. І. 308.500 Рекомендовано (к) 126 167.5 15
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 126
  • Іспит з фаху: 167.5
  • Інші показники конкурсного відбору: 15
4 Лабун В. П. 303.500 Рекомендовано (к) 100 187.5 16
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Іспит з фаху: 187.5
  • Інші показники конкурсного відбору: 16
5 Сапків У. Ю. 302.000 Рекомендовано (к) 112 175 15
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 112
  • Іспит з фаху: 175
  • Інші показники конкурсного відбору: 15
6 Спас О. Д. 241.000 Рекомендовано (к) 112 125 4
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 112
  • Іспит з фаху: 125
  • Інші показники конкурсного відбору: 4