Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТЗіЗБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 9м
ВМ 10 • К 10
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Українська мова та література , k=0.4 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гайдук М. А. 137.649 Рекомендовано (к) 148 107 166 7.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 148
  • Математика (ЗНО): 107
  • Біологія (ЗНО): 166
  • Середній бал документа про освіту: 7.8
  • РК
2 Вінтонюк К. А. 124.593 Рекомендовано (к) 128 107 136 9
  • Українська мова та література (ЗНО): 128
  • Математика (ЗНО): 107
  • Біологія (ЗНО): 136
  • Середній бал документа про освіту: 9
  • РК
3 Харченко А. О. 110.568 Рекомендовано (к) 107 104 125 6.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 107
  • Математика (ЗНО): 104
  • Біологія (ЗНО): 125
  • Середній бал документа про освіту: 6.6
  • РК
4 Шестопал Л. В. 110.262 Рекомендовано (к) 104 100 133 6.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 104
  • Математика (ЗНО): 100
  • Біологія (ЗНО): 133
  • Середній бал документа про освіту: 6.9
  • РК