Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФТВіППТВ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 10 • БМ 10
Заяв 1 • Конкурс на бюджет 0.1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
  • Подано заяв: 59
  • Конкурс на бюджет: 6.56
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Клочківський М. Є. 287.000 До наказу (б) 152 135
  • Українська мова та література: 152
  • Фахове випробування: 135
Квота-1 +