Зачекайте...

181 Харчові технології

ФГРТБ Молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 1р 7м
ВМ 0
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
Українська мова та література , k=0.45 , мін.бал 100
Історія України , k=0.4 , мін.бал 100
Математика , k=0.4 , мін.бал 100
Хімія , k=0.4 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Севастьянова К. Ю. 164.883 Допущено 173 166 9.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 173
  • Історія України (ЗНО): 166
  • Середній бал документа про освіту: 9.4
  • РК