Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 0
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 34
  • Конкурс на бюджет: 4.86
  • Зараховано: 11
  • Оригіналів: 29
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Касперович В. Р. 325.570 Зареєстровано 138 172 15.57
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 138
  • тестування за фахом: 172
  • Інші показники конкурсного відбору: 15.57
2 Мєлєшкова К. Д. 274.000 Зареєстровано 138 120 16
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 138
  • тестування за фахом: 120
  • Інші показники конкурсного відбору: 16
3 Дорошенко Т. В. 126.000 Зареєстровано 126
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 126
4 Ластович А. В. 106.000 Зареєстровано 106
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106