Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 9м
ВМ 20 • К 20
Заяв 11
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Деречіна А. В. 169.000 Зареєстровано 169
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 169
2 Комарницька Ю. В. 153.000 Зареєстровано 153
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 153
3 Дорохтєй В. В. 150.000 Зареєстровано 150
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 150
4 Шаталова Д. М. 144.000 Зареєстровано 144
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 144
5 Касянчик М. В. 134.000 Зареєстровано 134
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 134
6 Коротчин М. Б. 106.000 Зареєстровано 106
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
7 Лужецька А. Е. 100.000 Зареєстровано 100
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
8 Комишан О. Ю. 100.000 Зареєстровано 100
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
9 Букур М. І. 100.000 Зареєстровано 100
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
10 Храновська Ю. Ю. 0.000 Зареєстровано
11 Горбаченко О. В. 0.000 Зареєстровано