Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 40 • К 40
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології жирів і жирозамінників
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шелудько А. Є. 304.905 Допущено 100 189 15.91
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 189
  • Інші показники конкурсного відбору: 15.91
2 Шулик Г. В. 294.248 Допущено 126 154 14.25
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 126
  • Фахове випробування: 154
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.25
3 Петрик А. О. 261.118 Допущено 106 141 14.12
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Фахове випробування: 141
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.12