Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 3р 9м
ВМ 0
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології жирів і жирозамінників
  • Оригіналів: 2
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Короленко Є. О. 262.000 Допущено 126 136
  • Українська мова та література (ЗНО): 126
  • Фахове випробування: 136
+
2 Василенко А. О. 234.000 Допущено 134 100
  • Українська мова та література (ЗНО): 134
  • Фахове випробування: 100
+
3 Крючко О. Н. 159.000 Зареєстровано 159
  • Українська мова та література (ЗНО): 159