Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 20 • БМ 7 • К 13
Заяв 2 • Конкурс на бюджет 0.29
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1 , мін.бал 6
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Матвійчук М. Б. 313.100 Допущено 122 180 11.1
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 122
  • Вступне фахове випробування: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 11.1
2 Багнюк У. І. 245.400 Відмова 112 125 8.4
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 112
  • Вступне фахове випробування: 125
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.4