Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 5 • К 5
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології жирів і жирозамінників
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1 , мін.бал 6
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Походжай Л. Я. 261.200 Відмова 100 150 11.2
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Вступне фахове випробування: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 11.2