Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 4м
ВМ 40 • БМ 30 • К 10
Заяв 45 • Конкурс на бюджет 1.5
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Оригіналів: 44
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кривонос Т. В. 352.000 Допущено 170 182
  • Українська мова: 170
  • Технологія приготування їжі: 182
+
2 Суторміна С. А. 346.000 Допущено 160 186
  • Українська мова: 160
  • Технологія приготування їжі: 186
+
3 Селезньова О. О. 340.000 Допущено 150 190
  • Українська мова: 150
  • Технологія приготування їжі: 190
+
4 Жданкевич А. О. 339.000 Допущено 155 184
  • Українська мова: 155
  • Технологія приготування їжі: 184
+
5 Сергієнко А. О. 338.000 Допущено 170 168
  • Українська мова: 170
  • Технологія приготування їжі: 168
+
6 Хоменко Є. Г. 336.000 Допущено 160 176
  • Українська мова: 160
  • Технологія приготування їжі: 176
+
7 Нестеренко І. С. 335.000 Допущено 150 185
  • Українська мова: 150
  • Технологія приготування їжі: 185
+
8 Єгоров О. О. 330.000 Допущено 150 180
  • Українська мова: 150
  • Технологія приготування їжі: 180
+
9 Жиліна Є. В. 329.000 Допущено 155 174
  • Українська мова: 155
  • Технологія приготування їжі: 174
+
10 М`яч О. М. 325.000 Допущено 155 170
  • Українська мова: 155
  • Технологія приготування їжі: 170
+
11 Ярошенко Д. О. 314.000 Допущено 160 154
  • Українська мова: 160
  • Технологія приготування їжі: 154
+
12 Позднякова О. М. 311.000 Допущено 155 156
  • Українська мова: 155
  • Технологія приготування їжі: 156
+
13 Гнесь О. О. 308.000 Допущено 155 153
  • Українська мова: 155
  • Технологія приготування їжі: 153
+
14 Парикожа О. І. 308.000 Допущено 120 188
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування їжі: 188
+
15 Вавриш І. Д. 301.000 Допущено 135 166
  • Українська мова: 135
  • Технологія приготування їжі: 166
+
16 Кисіль В. І. 300.000 Допущено 135 165
  • Українська мова: 135
  • Технологія приготування їжі: 165
+
17 Ніколенко К. В. 298.000 Допущено 120 178
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування їжі: 178
+
18 Чумакова М. В. 296.000 Допущено 170 126
  • Українська мова: 170
  • Технологія приготування їжі: 126
+
19 Кисіль С. І. 295.000 Допущено 140 155
  • Українська мова: 140
  • Технологія приготування їжі: 155
+
20 Нємчик А. В. 294.000 Допущено 120 174
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування їжі: 174
+
21 Кісельов А. В. 289.000 Допущено 135 154
  • Українська мова: 135
  • Технологія приготування їжі: 154
+
22 Андрущенко О. Є. 286.000 Допущено 160 126
  • Українська мова: 160
  • Технологія приготування їжі: 126
+
23 Нестеренко С. В. 271.000 Допущено 145 126
  • Українська мова: 145
  • Технологія приготування їжі: 126
+
24 Субач В. В. 265.000 Допущено 105 160
  • Українська мова: 105
  • Технологія приготування їжі: 160
+
25 Шульга Д. Р. 265.000 Допущено 105 160
  • Українська мова: 105
  • Технологія приготування їжі: 160
+
26 Тананін Р. В. 265.000 Допущено 135 130
  • Українська мова: 135
  • Технологія приготування їжі: 130
+
27 Антонова А. В. 260.000 Допущено 100 160
  • Українська мова: 100
  • Технологія приготування їжі: 160
+
28 Убрянова О. С. 255.000 Допущено 100 155
  • Українська мова: 100
  • Технологія приготування їжі: 155
+
29 Ковтуненко В. О. 253.000 Допущено 105 148
  • Українська мова: 105
  • Технологія приготування їжі: 148
+
30 Літвінов В. О. 242.000 Допущено 100 142
  • Українська мова: 100
  • Технологія приготування їжі: 142
+
31 Гурова М. С. 240.000 Допущено 100 140
  • Українська мова: 100
  • Технологія приготування їжі: 140
+
32 Барбалюк О. С. 240.000 Допущено 100 140
  • Українська мова: 100
  • Технологія приготування їжі: 140
+
33 Череповський Г. А. 238.000 Допущено 100 138
  • Українська мова: 100
  • Технологія приготування їжі: 138
+
34 Беспалько А. С. 238.000 Допущено 100 138
  • Українська мова: 100
  • Технологія приготування їжі: 138
+
35 Петрова О. М. 230.000 Допущено 100 130
  • Українська мова: 100
  • Технологія приготування їжі: 130
+
36 Татарчук Є. В. 228.000 Допущено 100 128
  • Українська мова: 100
  • Технологія приготування їжі: 128
+
37 Шевченко Л. В. 226.000 Допущено 100 126
  • Українська мова: 100
  • Технологія приготування їжі: 126
+
38 Кузьмиченко С. С. 0.000 Відмова +
39 Покропива Є. В. 0.000 Відмова +
40 Семка Т. В. 0.000 Відмова +
41 Кошовенко Д. Ю. 0.000 Відмова +
42 Король С. В. 0.000 Відмова +
43 Ткач М. В. 0.000 Відмова +
44 Гайновська В. Ю. 0.000 Відмова
45 Давлєтшин І. В. 0.000 Відмова +