Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 21 • К 21
Заяв 5
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Аграрні науки та продовольство
  • Оригіналів: 1
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 120
Українська мова та література , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 120
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 120
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Географія , k=1 , мін.бал 120
Географія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шикун П. В. 166.000 Зареєстровано 8.6
  • Середній бал документа про освіту: 8.6
  • РК
+
2 Мягченко Я. В. 158.000 Зареєстровано 7.8
  • Середній бал документа про освіту: 7.8
  • РК
3 Свірчук Ю. Л. 145.000 Зареєстровано 6.5
  • Середній бал документа про освіту: 6.5
  • РК
4 Каберник Я. А. 143.000 Зареєстровано 6.3
  • Середній бал документа про освіту: 6.3
  • РК
5 Парфенюк О. М. 100.000 Зареєстровано 2
  • Середній бал документа про освіту: 2
  • РК