Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФТВіППТСБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 9м
ВМ 30 • БМ 5 • К 25
Заяв 9 • Конкурс на бюджет 1.8
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендовано на бюджет: 5
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Василенко К. В. 361.000 Рекомендовано (б) 183 178
  • Українська мова та література (ЗНО): 183
  • Фахове випробування: 178
2 Фоменко В. О. 313.000 Рекомендовано (б) 148 165
  • Українська мова та література (ЗНО): 148
  • Фахове випробування: 165
3 Бурименко М. С. 309.000 Рекомендовано (б) 154 155
  • Українська мова та література (ЗНО): 154
  • Фахове випробування: 155
4 Глазко С. Г. 278.000 Рекомендовано (б) 118 160
  • Українська мова та література (ЗНО): 118
  • Фахове випробування: 160
5 Глазко В. Г. 253.000 Рекомендовано (б) 100 153
  • Українська мова та література (ЗНО): 100
  • Фахове випробування: 153
6 Труш Є. О. 162.000 Зареєстровано 162
  • Українська мова та література (ЗНО): 162
7 Вербицька К. Ю. 157.000 Зареєстровано 157
  • Українська мова та література (ЗНО): 157
8 Топор С. М. 106.000 Зареєстровано 106
  • Українська мова та література (ЗНО): 106
9 Кириленко Є. О. 104.000 Зареєстровано 104
  • Українська мова та література (ЗНО): 104