Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІПіХВ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 0
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кобифа А. Ю. 255.000 До наказу (к) 126 129
  • Українська мова та література (додатковий) (ЗНО): 126
  • фахове: 129
+
2 Штонда Д. М. 239.000 До наказу (к) 139 100
  • Українська мова та література (додатковий) (ЗНО): 139
  • фахове: 100
+
3 Ситнік А. В. 226.000 До наказу (к) 126 100
  • Українська мова та література (додатковий) (ЗНО): 126
  • фахове: 100
+
4 Доценко А. В. 211.000 До наказу (к) 111 100
  • Українська мова та література (додатковий) (ЗНО): 111
  • фахове: 100
+
5 Шапіренко Є. Є. 243.000 Рекомендовано (к) 123 120
  • Українська мова та література (додатковий) (ЗНО): 123
  • фахове: 120