Зачекайте...

181 Харчові технології

ІТІ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 0
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Українська мова та література , k=0.2 , мін.бал 100
Історія України , k=0.4 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Моргун М. О. 154.000 Рекомендовано (к) 148 152 149 10.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 148
  • Історія України (ЗНО): 152
  • Іноземна мова (ЗНО): 149
  • Середній бал документа про освіту: 10.9
2 Поронко К. К. 152.200 Рекомендовано (к) 145 141 167 8.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 145
  • Історія України (ЗНО): 141
  • Хімія (ЗНО): 167
  • Середній бал документа про освіту: 8.7
3 Левентов Д. М. 131.100 Рекомендовано (к) 133 109 149 8.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 133
  • Історія України (ЗНО): 109
  • Іноземна мова (ЗНО): 149
  • Середній бал документа про освіту: 8.2
4 Бондар І. П. 127.700 Рекомендовано (к) 131 135 115 5
  • Українська мова та література (ЗНО): 131
  • Історія України (ЗНО): 135
  • Іноземна мова (ЗНО): 115
  • Середній бал документа про освіту: 5
5 Фундига М. І. 124.100 Рекомендовано (к) 131 129 108 5.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 131
  • Історія України (ЗНО): 129
  • Іноземна мова (ЗНО): 108
  • Середній бал документа про освіту: 5.9