Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 9м
ВМ 10 • БМ 3 • К 7
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на бюджет: 2
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 20
  • Конкурс на бюджет: 3.33
  • Зараховано: 15
  • Оригіналів: 17
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
  • Рейтингові списки 2019 року
  • Подано заяв: 19
  • Конкурс на бюджет: 4.75
  • Зараховано: 13
  • Оригіналів: 15
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Китайова А. С. 405.700 Рекомендовано (б) 135 196 74.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 135
  • тестування за фахом: 196
  • Інші показники конкурсного відбору: 74.7
+
2 Мідна А. В. 383.500 Рекомендовано (б) 107 192 84.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 107
  • тестування за фахом: 192
  • Інші показники конкурсного відбору: 84.5
+
3 Новомодна В. В. 252.600 Зареєстровано 156 96.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 156
  • Інші показники конкурсного відбору: 96.6