Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 10 • БМ 5 • К 5
Заяв 9 • Конкурс на бюджет 1.8
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології продуктів бродіння та виноробства
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Дучинська Т. В. 332.000 До наказу (б) 142 190
  • Українська мова та література (ЗНО): 142
  • Фахове випробування: 190
+
2 Затула Ю. О. 307.000 До наказу (б) 132 175
  • Українська мова та література (ЗНО): 132
  • Фахове випробування: 175
+
3 Гаплик О. Ю. 265.000 До наказу (б) 105 160
  • Українська мова та література (ЗНО): 105
  • Фахове випробування: 160
+
4 Соловова О. В. 265.000 До наказу (б) 105 160
  • Українська мова та література (ЗНО): 105
  • Фахове випробування: 160
+
5 Малий К. Ю. 261.000 До наказу (б) 101 160
  • Українська мова та література (ЗНО): 101
  • Фахове випробування: 160
+
6 Баранець А. К. 0.000 Зареєстровано
7 Яровий С. О. 0.000 Зареєстровано
8 Чернійчук Н. В. 0.000 Зареєстровано
9 Нестерова О. О. 0.000 Зареєстровано