Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФВМБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 9м
ВМ 15 • К 15
Заяв 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова та література , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Географія , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Цуркан Н. І. 139.026 Допущено 124 126 145 9.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 124
  • Математика (ЗНО): 126
  • Географія (ЗНО): 145
  • Середній бал документа про освіту: 9.8
  • РК