Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БТФ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 11м
ВМ 30 • БМ 4 • К 26
Заяв 9 • Конкурс на бюджет 2.25
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Терещенко К. М. 297.000 Допущено 145 152
  • Українська мова та література (ЗНО): 145
  • Фахове вступне випробування: 152
2 Босенко А. Г. 276.000 Допущено 170 106
  • Українська мова та література (ЗНО): 170
  • Фахове вступне випробування: 106
3 Альошіна М. Е. 264.000 Допущено 162 102
  • Українська мова та література (ЗНО): 162
  • Фахове вступне випробування: 102
4 Борсук Я. С. 259.000 Допущено 109 150
  • Українська мова та література (ЗНО): 109
  • Фахове вступне випробування: 150
5 Хмелик К. В. 239.000 Допущено 129 110
  • Українська мова та література (ЗНО): 129
  • Фахове вступне випробування: 110
6 Білоцерківець Д. Ю. 232.000 Допущено 122 110
  • Українська мова та література (ЗНО): 122
  • Фахове вступне випробування: 110
7 Сімонєнко Р. С. 232.000 Допущено 126 106
  • Українська мова та література (ЗНО): 126
  • Фахове вступне випробування: 106
8 Кулікова Ю. О. 123.000 Відмова 123
  • Українська мова та література (ЗНО): 123
9 Поливана А. С. 105.000 Відмова 105
  • Українська мова та література (ЗНО): 105