Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 4м
ВМ 30 • БМ 30
Заяв 30 • Конкурс на бюджет 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 30
  • Оригіналів: 30
Українська мова , k=1 , мін.бал 140
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 150
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Блохін І. О. 360.000 До наказу (б) 180 180
  • Українська мова: 180
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 180
+
2 Кузнєцова О. О. 350.000 До наказу (б) 170 180
  • Українська мова: 170
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 180
+
3 Лазарева А. А. 330.000 До наказу (б) 170 160
  • Українська мова: 170
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 160
+
4 Токарь А. Г. 330.000 До наказу (б) 170 160
  • Українська мова: 170
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 160
+
5 Павловська О. Ф. 330.000 До наказу (б) 160 170
  • Українська мова: 160
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 170
+
6 Паланичко І. І. 330.000 До наказу (б) 170 160
  • Українська мова: 170
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 160
+
7 Павленко Д. С. 320.000 До наказу (б) 140 180
  • Українська мова: 140
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 180
+
8 Кальченко Р. А. 320.000 До наказу (б) 140 180
  • Українська мова: 140
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 180
+
9 Волошина В. В. 320.000 До наказу (б) 160 160
  • Українська мова: 160
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 160
+
10 Шпанько В. О. 320.000 До наказу (б) 160 160
  • Українська мова: 160
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 160
+
11 Шубін Є. Р. 320.000 До наказу (б) 150 170
  • Українська мова: 150
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 170
+
12 Половинка Б. О. 320.000 До наказу (б) 150 170
  • Українська мова: 150
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 170
+
13 Чумаченко А. А. 320.000 До наказу (б) 160 160
  • Українська мова: 160
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 160
+
14 Целінко А. С. 320.000 До наказу (б) 150 170
  • Українська мова: 150
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 170
+
15 Петриченко О. А. 320.000 До наказу (б) 150 170
  • Українська мова: 150
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 170
+
16 Олексієнко К. Ю. 320.000 До наказу (б) 150 170
  • Українська мова: 150
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 170
+
17 Хрененко М. О. 320.000 До наказу (б) 160 160
  • Українська мова: 160
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 160
+
18 Моргачова І. В. 320.000 До наказу (б) 160 160
  • Українська мова: 160
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 160
+
19 Чехутська В. О. 310.000 До наказу (б) 160 150
  • Українська мова: 160
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 150
+
20 Федоров Д. В. 310.000 До наказу (б) 150 160
  • Українська мова: 150
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 160
+
21 Первак І. О. 310.000 До наказу (б) 150 160
  • Українська мова: 150
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 160
+
22 Панкратов А. А. 310.000 До наказу (б) 150 160
  • Українська мова: 150
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 160
+
23 Тузюк С. І. 310.000 До наказу (б) 140 170
  • Українська мова: 140
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 170
+
24 Гаценко Д. В. 310.000 До наказу (б) 160 150
  • Українська мова: 160
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 150
+
25 Влащук А. В. 310.000 До наказу (б) 140 170
  • Українська мова: 140
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 170
+
26 Яресько А. О. 300.000 До наказу (б) 150 150
  • Українська мова: 150
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 150
+
27 Твердовський Р. С. 300.000 До наказу (б) 150 150
  • Українська мова: 150
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 150
+
28 Ніконов О. С. 300.000 До наказу (б) 150 150
  • Українська мова: 150
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 150
+
29 Шлогова К. Р. 300.000 До наказу (б) 150 150
  • Українська мова: 150
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 150
+
30 Стецьо І. І. 290.000 До наказу (б) 140 150
  • Українська мова: 140
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства: 150
+