Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 9м
ВМ 15 • БМ 1 • К 14
Заяв 1 • Конкурс на бюджет 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 9
  • Конкурс на бюджет: 4.5
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Новомодна В. В. 252.600 Зареєстровано 156 96.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 156
  • Інші показники конкурсного відбору: 96.6