Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІЗіДО Бакалавр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 3р 9м
ВМ 0 • К 7
Заяв 8
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Оригіналів: 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Горбняк М. А. 100.000 Допущено 100
  • Тест з фахової підготовки: 100
2 Черепенко В. М. 100.000 Допущено 100
  • Тест з фахової підготовки: 100
+
3 Харін Я. П. 100.000 Допущено 100
  • Тест з фахової підготовки: 100
4 Кравець В. В. 100.000 Допущено 100
  • Тест з фахової підготовки: 100
+
5 Мєльніков В. Ю. 100.000 Допущено 100
  • Тест з фахової підготовки: 100
+
6 Яцюк Ю. О. 100.000 Допущено 100
  • Тест з фахової підготовки: 100
7 Житняківський В. А. 100.000 Допущено 100
  • Тест з фахової підготовки: 100
+
8 Коробай О. П. 0.000 Відмова