Зачекайте...

181 Харчові технології

ІТІ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 5м
ВМ 25 • К 25
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 6
  • Рекомендован на контракт: 6
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ліпінська В. В. 307.000 Рекомендовано (к) 117 190
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 117
  • Технології харчових продуктів: 190
+
2 Творинська Г. І. 300.000 Рекомендовано (к) 130 170
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • Технології харчових продуктів: 170
+
3 Григорова О. О. 295.000 Рекомендовано (к) 115 180
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 115
  • Технології харчових продуктів: 180
+
4 Горбик А. Л. 290.000 Рекомендовано (к) 110 180
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 110
  • Технології харчових продуктів: 180
+
5 Кушнір І. В. 275.000 Рекомендовано (к) 115 160
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 115
  • Технології харчових продуктів: 160
+
6 Сорока М. А. 272.000 Рекомендовано (к) 112 160
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 112
  • Технології харчових продуктів: 160
+