Зачекайте...

181 Харчові технології

ФГРТБ Молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 1р 9м
ВМ 7 • К 7
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова та література , k=0.45 , мін.бал 100
Історія України , k=0.4 , мін.бал 100
Математика , k=0.4 , мін.бал 100
Хімія , k=0.4 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Поліщук Є. І. 135.966 Рекомендовано (к) 140 135 8.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 140
  • Історія України (ЗНО): 135
  • Середній бал документа про освіту: 8.3
  • РК
+
2 Гурін Д. В. 111.435 Допущено 107 113 7.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 107
  • Історія України (ЗНО): 113
  • Середній бал документа про освіту: 7.9
  • РК