Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 3р 10м
ВМ 30 • БМ 11 • К 19
Заяв 9 • Конкурс на бюджет 0.82
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Змієвець Д. В. 467.000 До наказу (б) 150 150 8.7
  • Українська мова: 150
  • Біологія: 150
  • Середній бал документа про освіту: 8.7
+
2 Шидловська Д. В. 441.000 До наказу (б) 150 130 8.1
  • Українська мова: 150
  • Біологія: 130
  • Середній бал документа про освіту: 8.1
+
3 Осьмачко М. А. 437.000 До наказу (б) 130 160 6.7
  • Українська мова: 130
  • Математика: 160
  • Середній бал документа про освіту: 6.7
+
4 Гезь О. А. 432.000 До наказу (б) 140 130 8.2
  • Українська мова: 140
  • Біологія: 130
  • Середній бал документа про освіту: 8.2
+
5 Коваль С. О. 431.000 До наказу (б) 140 140 7.1
  • Українська мова: 140
  • Біологія: 140
  • Середній бал документа про освіту: 7.1
+
6 Крамаренко Р. Р. 412.000 До наказу (б) 140 140 5.2
  • Українська мова: 140
  • Біологія: 140
  • Середній бал документа про освіту: 5.2
+
7 Журавель Є. О. 405.000 До наказу (б) 130 130 6.5
  • Українська мова: 130
  • Біологія: 130
  • Середній бал документа про освіту: 6.5
+
8 Мартиненко Н. В. 401.000 До наказу (б) 120 140 6.1
  • Українська мова: 120
  • Математика: 140
  • Середній бал документа про освіту: 6.1
+
9 Відякіна О. А. 159.000 Відмова 7.9
  • Середній бал документа про освіту: 7.9