Зачекайте...

181 Харчові технології

БТФ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 50 • К 50
Заяв 13
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Оригіналів: 11
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Чуприна О. В. 279.000 Допущено 159 120
  • Українська мова та література: 159
  • Харчові технології: 120
Квота-1 +
2 Шардакова А. Є. 299.000 Допущено 139 160
  • Українська мова та література (ЗНО): 139
  • Харчові технології: 160
+
3 Гапоненко І. С. 294.000 Допущено 150 144
  • Українська мова та література (ЗНО): 150
  • Харчові технології: 144
+
4 Бабенко В. В. 284.000 Допущено 116 168
  • Українська мова та література (ЗНО): 116
  • Харчові технології: 168
+
5 Чернецька С. В. 278.000 Допущено 158 120
  • Українська мова та література (ЗНО): 158
  • Харчові технології: 120
+
6 Гребінь Р. В. 268.000 Допущено 116 152
  • Українська мова та література (ЗНО): 116
  • Харчові технології: 152
+
7 Мироненко В. О. 258.000 Допущено 146 112
  • Українська мова та література (ЗНО): 146
  • Харчові технології: 112
+
8 Остапюк О. М. 241.000 Допущено 121 120
  • Українська мова та література (ЗНО): 121
  • Харчові технології: 120
9 Слободяник І. В. 240.000 Допущено 112 128
  • Українська мова та література (ЗНО): 112
  • Харчові технології: 128
+
10 Головата О. М. 236.000 Допущено 116 120
  • Українська мова та література (ЗНО): 116
  • Харчові технології: 120
+
11 Опарик М. М. 233.000 Допущено 121 112
  • Українська мова та література: 121
  • Харчові технології: 112
12 Гімла Д. М. 231.000 Допущено 119 112
  • Українська мова та література: 119
  • Харчові технології: 112
+
13 Косінько Т. М. 218.000 Допущено 106 112
  • Українська мова та література: 106
  • Харчові технології: 112
+