Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВТБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 9м
ВМ 10 • БМ 5 • К 5
Заяв 6 • Конкурс на бюджет 1.2
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології продуктів бродіння і виноробства
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Хлюстіна М. Г. 265.610 До наказу (б) 106 148 11.61
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Фахове випробування: 148
  • Інші показники конкурсного відбору: 11.61
+
2 Герега М. О. 360.960 Зареєстровано 161 185 14.96
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 161
  • Фахове випробування: 185
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.96
3 Вітвілюк Є. І. 357.760 Зареєстровано 156 187 14.76
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 156
  • Фахове випробування: 187
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.76
4 Мусієнко А. М. 330.760 Зареєстровано 147 172 11.76
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 147
  • Фахове випробування: 172
  • Інші показники конкурсного відбору: 11.76
5 Клубань В. В. 112.000 Зареєстровано 112
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 112
6 Михайлюк А. О. 106.000 Зареєстровано 106
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106