Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 9м
ВМ 25 • К 25
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології в м`ясній та рибопереробній галузях
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Савчак Є. М. 164.000 Зареєстровано 164
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 164
2 Мохонько К. В. 150.000 Зареєстровано 150
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 150
3 Гаража Н. І. 122.000 Зареєстровано 122
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 122
4 Блідар Д. О. 117.000 Зареєстровано 117
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 117
5 Деркач В. П. 112.000 Зареєстровано 112
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 112
6 Бистрицька А. О. 106.000 Зареєстровано 106
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106