Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 5м
ВМ 10 • К 10
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / 181 Харчові технології
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 120
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 10
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Чижик В. В. 315.000 До наказу (к) 140 175
  • Українська мова (Тестування): 140
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства (Тестування): 175
+
2 Ісько А. Я. 300.000 До наказу (к) 130 170
  • Українська мова (Тестування): 130
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства (Тестування): 170
+
3 Курінний Д. А. 255.000 До наказу (к) 120 135
  • Українська мова (Тестування): 120
  • Технологія приготування їжі з основами товарознавства (Тестування): 135
+