Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БФ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 0
Заяв 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова та література , k=0.35
Математика , k=0.35
Історія України , k=0.2
Хімія , k=0.2
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 59
  • Конкурс на бюджет: 1.73
  • Зараховано: 21
  • Оригіналів: 21
  • Рекомендовано всього: 10
  • Рекомендовано на бюджет: 10
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Самарець І. В. 141.051 Допущено 125 129 132 8.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 125
  • Математика (ЗНО): 129
  • Історія України (ЗНО): 132
  • Середній бал документа про освіту: 8.4
  • СК
  • РК
2 Набірко А. О. 122.553 Допущено 113 110 133 7.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 113
  • Математика (ЗНО): 110
  • Хімія (ЗНО): 133
  • Середній бал документа про освіту: 7.5
  • РК
3 Бабенко В. І. 112.710 Допущено 104 100 121 6.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 104
  • Математика (ЗНО): 100
  • Історія України (ЗНО): 121
  • Середній бал документа про освіту: 6.9
  • РК