Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БФ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 5м
ВМ 40 • БМ 5 • К 35
Заяв 30 • Конкурс на бюджет 6
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Іноземна мова , k=1
Фахове випробування , k=1
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва , k=0
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Нечай Г. А. 10.200 Допущено 3.2 2.5 4.5
  • Іноземна мова: 3.2
  • Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: 2.5
  • Середній бал документа про освіту: 4.5
2 Малиця К. В. 10.160 Допущено 2.9 2.35 4.91
  • Іноземна мова: 2.9
  • Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: 2.35
  • Середній бал документа про освіту: 4.91
3 Горб А. І. 10.050 Допущено 3.8 2.3 3.95
  • Іноземна мова: 3.8
  • Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: 2.3
  • Середній бал документа про освіту: 3.95
4 Барабоша Г. В. 10.020 Допущено 2 3.35 1 4.67
  • Іноземна мова: 2
  • Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: 3.35
  • Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: 1
  • Середній бал документа про освіту: 4.67
5 Проценко О. О. 10.020 Допущено 3.1 2.45 4.47
  • Іноземна мова: 3.1
  • Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: 2.45
  • Середній бал документа про освіту: 4.47
6 Порох В. І. 9.880 Допущено 3.4 2.3 1 4.18
  • Іноземна мова: 3.4
  • Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: 2.3
  • Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: 1
  • Середній бал документа про освіту: 4.18
7 Шестакова Ю. О. 9.360 Допущено 2.2 2.55 4.61
  • Іноземна мова: 2.2
  • Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: 2.55
  • Середній бал документа про освіту: 4.61
8 Шкарупа Д. В. 8.370 Допущено 0.5 4.15 1 3.72
  • Іноземна мова: 0.5
  • Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: 4.15
  • Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: 1
  • Середній бал документа про освіту: 3.72
9 Логутенко А. Ю. 8.330 Допущено 1.5 2.65 4.18
  • Іноземна мова: 1.5
  • Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: 2.65
  • Середній бал документа про освіту: 4.18
10 Гончар А. Ю. 8.270 Допущено 1.8 1.9 4.57
  • Іноземна мова: 1.8
  • Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: 1.9
  • Середній бал документа про освіту: 4.57
11 Мурчич В. М. 8.110 Допущено 1.9 2.15 4.06
  • Іноземна мова: 1.9
  • Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: 2.15
  • Середній бал документа про освіту: 4.06
12 Чуприна О. О. 7.830 Допущено 1.2 2.15 4.48
  • Іноземна мова: 1.2
  • Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: 2.15
  • Середній бал документа про освіту: 4.48
13 Семиряка О. А. 7.800 Допущено 1.7 2.4 1 3.7
  • Іноземна мова: 1.7
  • Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: 2.4
  • Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: 1
  • Середній бал документа про освіту: 3.7
14 Сайродінова В. В. 7.710 Допущено 1.2 1.9 4.61
  • Іноземна мова: 1.2
  • Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: 1.9
  • Середній бал документа про освіту: 4.61
15 Назаренко А. М. 7.460 Допущено 1.1 2.25 1 4.11
  • Іноземна мова: 1.1
  • Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: 2.25
  • Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: 1
  • Середній бал документа про освіту: 4.11
16 Шевчук А. В. 7.390 Допущено 1.8 2.15 3.44
  • Іноземна мова: 1.8
  • Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: 2.15
  • Середній бал документа про освіту: 3.44
17 Шлянін Д. Є. 7.380 Допущено 1.5 2.2 1 3.68
  • Іноземна мова: 1.5
  • Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: 2.2
  • Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: 1
  • Середній бал документа про освіту: 3.68
18 Пінчук В. В. 7.360 Допущено 1.4 1.7 1 4.26
  • Іноземна мова: 1.4
  • Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: 1.7
  • Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: 1
  • Середній бал документа про освіту: 4.26
19 Перекопська К. С. 7.320 Допущено 1.2 1.75 4.37
  • Іноземна мова: 1.2
  • Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: 1.75
  • Середній бал документа про освіту: 4.37
20 Лопушанська А. К. 7.060 Допущено 1.7 1.6 3.76
  • Іноземна мова: 1.7
  • Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: 1.6
  • Середній бал документа про освіту: 3.76
21 Бобрика Д. О. 6.560 Допущено 1.6 1.3 3.66
  • Іноземна мова: 1.6
  • Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: 1.3
  • Середній бал документа про освіту: 3.66
22 Алексеєнко І. С. 6.520 Допущено 1.1 1.65 3.77
  • Іноземна мова: 1.1
  • Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: 1.65
  • Середній бал документа про освіту: 3.77
23 Абашія Ф. А. 6.150 Допущено 0.2 1.85 1 4.1
  • Іноземна мова: 0.2
  • Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: 1.85
  • Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: 1
  • Середній бал документа про освіту: 4.1
24 Півень А. С. 6.010 Допущено 0.7 1.85 1 3.46
  • Іноземна мова: 0.7
  • Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: 1.85
  • Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: 1
  • Середній бал документа про освіту: 3.46
25 Гришин В. О. 5.970 Допущено 1 1.6 1 3.37
  • Іноземна мова: 1
  • Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: 1.6
  • Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: 1
  • Середній бал документа про освіту: 3.37
26 Опанасенко О. І. 5.550 Допущено 0.5 1.55 1 3.5
  • Іноземна мова: 0.5
  • Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: 1.55
  • Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: 1
  • Середній бал документа про освіту: 3.5
27 Зав`ялов Г. В. 5.390 Допущено 0.5 1.7 1 3.19
  • Іноземна мова: 0.5
  • Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: 1.7
  • Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: 1
  • Середній бал документа про освіту: 3.19
28 Бут Г. В. 5.370 Допущено 0.6 1.5 3.27
  • Іноземна мова: 0.6
  • Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: 1.5
  • Середній бал документа про освіту: 3.27
29 Капшук Н. О. 4.790 Зареєстровано 4.79
  • Середній бал документа про освіту: 4.79
30 Товстоног Є. О. 3.610 Зареєстровано 3.61
  • Середній бал документа про освіту: 3.61