Зачекайте...

181 Харчові технології

ФРГТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 9м
ВМ 217 • К 217
Заяв 11
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
  • Оригіналів: 5
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Лозниця І. В. 292.000 Допущено 132 160
  • Українська мова та література (ЗНО): 132
  • Фах: 160
2 Каташинський А. Є. 287.000 Допущено 139 148
  • Українська мова та література (ЗНО): 139
  • Фах: 148
+
3 Завертаний Є. О. 247.000 Допущено 127 120
  • Українська мова та література (ЗНО): 127
  • Фах: 120
+
4 Ломако Є. В. 240.000 Допущено 136 104
  • Українська мова та література (ЗНО): 136
  • Фах: 104
5 Скринник О. С. 236.000 Допущено 136 100
  • Українська мова та література (ЗНО): 136
  • Фах: 100
6 Мельник Д. В. 234.000 Допущено 134 100
  • Українська мова та література (ЗНО): 134
  • Фах: 100
+
7 Крицька А. О. 231.000 Допущено 131 100
  • Українська мова та література (ЗНО): 131
  • Фах: 100
+
8 Шовгенюк А. І. 227.000 Допущено 119 108
  • Українська мова та література (ЗНО): 119
  • Фах: 108
9 Москаленко М. С. 226.000 Допущено 118 108
  • Українська мова та література (ЗНО): 118
  • Фах: 108
+
10 Сисун Д. Я. 213.000 Допущено 113 100
  • Українська мова та література (ЗНО): 113
  • Фах: 100
11 Ялівець С. С. 143.000 Зареєстровано 143
  • Українська мова та література: 143