Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 10 • БМ 10
Заяв 9 • Конкурс на бюджет 0.9
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 9
  • Рекомендовано на бюджет: 9
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Сівов О. В. 367.000 Рекомендовано (б) 185 182
  • Українська мова: 185
  • Механізація: 182
+
2 Марченко О. М. 367.000 Рекомендовано (б) 185 182
  • Українська мова: 185
  • Механізація: 182
+
3 Маслак О. С. 307.000 Рекомендовано (б) 125 182
  • Українська мова: 125
  • Механізація: 182
+
4 Корсун А. В. 285.000 Рекомендовано (б) 115 170
  • Українська мова: 115
  • Механізація: 170
+
5 Симонян Е. Г. 270.000 Рекомендовано (б) 130 140
  • Українська мова: 130
  • Механізація: 140
+
6 Варданян Е. Г. 252.000 Рекомендовано (б) 100 152
  • Українська мова: 100
  • Механізація: 152
+
7 Федоров Д. В. 230.000 Рекомендовано (б) 110 120
  • Українська мова: 110
  • Механізація: 120
+
8 Гребінець О. М. 220.000 Рекомендовано (б) 110 110
  • Українська мова: 110
  • Механізація: 110
9 Трембач К. Ю. 210.000 Рекомендовано (б) 100 110
  • Українська мова: 100
  • Механізація: 110