Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Біолого-технологічний Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 9м
ВМ 78 • БМ 8 • К 70
Заяв 10 • Конкурс на бюджет 1.25
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендовано на бюджет: 3
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Насонова О. Ю. 257.000 Рекомендовано (б) 124 133
  • Українська мова та література (ЗНО): 124
  • Фаховий іспит: 133
Квота-1
2 Сікан Л. Я. 249.000 Рекомендовано (б) 104 145
  • Українська мова та література (ЗНО): 104
  • Фаховий іспит: 145
Квота-1
3 Банковська М. О. 240.000 Рекомендовано (б) 138 102
  • Українська мова та література (ЗНО): 138
  • Фаховий іспит: 102
4 Сильчик О. О. 108.000 Зареєстровано 108
  • Українська мова та література: 108
Квота-1
5 Васильченко М. О. 104.000 Зареєстровано 104
  • Українська мова та література: 104
Квота-1
6 Лупійчук В. В. 146.000 Зареєстровано 146
  • Українська мова та література (ЗНО): 146
7 Деркач О. С. 131.000 Зареєстровано 131
  • Українська мова та література (ЗНО): 131
8 Василенко Д. В. 125.000 Зареєстровано 125
  • Українська мова та література (ЗНО): 125
9 Нікітович А. О. 104.000 Зареєстровано 104
  • Українська мова та література (ЗНО): 104
10 Мацько Д. В. 100.000 Зареєстровано 100
  • Українська мова та література (ЗНО): 100