Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 5м
ВМ 30 • К 20
Заяв 11
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 11
  • Оригіналів: 11
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 120
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Козачок В. В. 346.000 До наказу (к) 161 185
  • Українська мова (диктант): 161
  • Фахове вступне випробування: 185
+
2 Бархаба С. В. 322.000 До наказу (к) 142 180
  • Українська мова (диктант): 142
  • Фахове вступне випробування: 180
+
3 Онищук М. А. 322.000 До наказу (к) 142 180
  • Українська мова (диктант): 142
  • Фахове вступне випробування: 180
+
4 Жирун Л. М. 312.000 До наказу (к) 142 170
  • Українська мова (диктант): 142
  • Фахове вступне випробування: 170
+
5 Ярощак К. С. 312.000 До наказу (к) 142 170
  • Українська мова (диктант): 142
  • Фахове вступне випробування: 170
+
6 Ященко І. В. 310.000 До наказу (к) 168 142
  • Українська мова (диктант): 168
  • Фахове вступне випробування: 142
+
7 Кусік Н. М. 307.000 До наказу (к) 142 165
  • Українська мова (диктант): 142
  • Фахове вступне випробування: 165
+
8 Константинопольський Д. В. 297.000 До наказу (к) 142 155
  • Українська мова (диктант): 142
  • Фахове вступне випробування: 155
+
9 Шпилюк О. М. 292.000 До наказу (к) 142 150
  • Українська мова (диктант): 142
  • Фахове вступне випробування: 150
+
10 Сорока О. С. 287.000 До наказу (к) 142 145
  • Українська мова (диктант): 142
  • Фахове вступне випробування: 145
+
11 Якобчук Н. Г. 272.000 До наказу (к) 142 130
  • Українська мова: 142
  • Фахове вступне випробування: 130
+