Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 5м
ВМ 15 • К 15
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія харчування
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ліперт Д. В. 230.000 До наказу (к) 100 130
  • Українська мова: 100
  • Фахаве випробування за спеціальністю: 130
+
2 Дривайло В. Ю. 100.000 Відмова 100
  • Українська мова: 100
+
3 Завгородній В. І. 100.000 Відмова 100
  • Українська мова: 100
4 Скоробагатько О. О. 100.000 Відмова 100
  • Українська мова: 100
+