Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 5м
ВМ 10 • К 10
Заяв 9
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія харчування
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 9
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гриб Т. М. 260.000 До наказу (к) 100 160
  • Українська мова: 100
  • Фахаве випробування за спеціальністю: 160
+
2 Андросович Л. М. 250.000 До наказу (к) 100 150
  • Українська мова: 100
  • Фахаве випробування за спеціальністю: 150
+
3 Завгородній В. І. 250.000 До наказу (к) 100 150
  • Українська мова: 100
  • Фахаве випробування за спеціальністю: 150
+
4 Шаміна Г. В. 250.000 До наказу (к) 100 150
  • Українська мова: 100
  • Фахаве випробування за спеціальністю: 150
+
5 Козир К. В. 250.000 До наказу (к) 100 150
  • Українська мова: 100
  • Фахаве випробування за спеціальністю: 150
+
6 Тарасенко Д. М. 240.000 До наказу (к) 100 140
  • Українська мова: 100
  • Фахаве випробування за спеціальністю: 140
+
7 Шмиголь А. І. 230.000 До наказу (к) 100 130
  • Українська мова: 100
  • Фахаве випробування за спеціальністю: 130
+
8 Равтович В. М. 220.000 Зареєстровано 100 120
  • Українська мова: 100
  • Фахаве випробування за спеціальністю: 120
+
9 Коротких А. В. 100.000 Відмова 100
  • Українська мова: 100
+