Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 2р 7м
ВМ 12 • БМ 10 • К 2
Заяв 18 • Конкурс на бюджет 1.8
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів
Українська мова , k=1 , мін.бал 130
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 130
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ільїн А. О. 0.000 Зареєстровано
2 Біляк Л. О. 0.000 Зареєстровано
3 Івченко Д. С. 0.000 Зареєстровано
4 Штенгелова Ю. О. 0.000 Зареєстровано
5 Третьяк К. В. 0.000 Зареєстровано
6 Яковлева А. В. 0.000 Зареєстровано
7 Дуплій Ю. С. 0.000 Зареєстровано
8 Шакула А. М. 0.000 Зареєстровано
9 Шашина А. В. 0.000 Зареєстровано
10 Кищик Т. М. 0.000 Зареєстровано
11 Міняйло Е. Е. 0.000 Зареєстровано
12 Гурба М. В. 0.000 Зареєстровано
13 Лоншакова О. Ю. 0.000 Зареєстровано
14 Тимошенко Г. С. 0.000 Зареєстровано
15 Акименко Є. А. 0.000 Зареєстровано
16 Данченко О. М. 0.000 Зареєстровано
17 Гноєва О. С. 0.000 Зареєстровано
18 Шрамко В. В. 0.000 Відмова