Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 15 • К 15
Заяв 6
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Українська мова та література , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мозуленко І. В. 171.000 Зареєстровано 9.1
  • Середній бал документа про освіту: 9.1
  • РК
2 Чернявська Д. В. 147.000 Зареєстровано 6.7
  • Середній бал документа про освіту: 6.7
  • РК
3 Кошелєв В. В. 146.000 Зареєстровано 6.6
  • Середній бал документа про освіту: 6.6
  • РК
4 Стеценко А. О. 142.000 Зареєстровано 6.2
  • Середній бал документа про освіту: 6.2
  • РК
5 Поляруш Л. С. 133.000 Зареєстровано 5.3
  • Середній бал документа про освіту: 5.3
  • РК
6 Дімова І. П. 124.000 Зареєстровано 4.4
  • Середній бал документа про освіту: 4.4
  • РК