Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТУЯПА Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 15 • К 5
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Оригіналів: 1
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 124
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мазур Р. В. 315.000 Допущено 167 148
  • Українська мова та література (ЗНО): 167
  • Фахове вступне випробування: 148
2 Прийма А. Л. 288.000 Допущено 139 149
  • Українська мова та література (ЗНО): 139
  • Фахове вступне випробування: 149
3 Перевертнюк І. Р. 262.000 Допущено 118 144
  • Українська мова та література (ЗНО): 118
  • Фахове вступне випробування: 144
4 Чепель Н. Р. 261.000 Допущено 111 150
  • Українська мова та література (ЗНО): 111
  • Фахове вступне випробування: 150
+
5 Остапенко Я. М. 254.000 Допущено 124 130
  • Українська мова та література (ЗНО): 124
  • Фахове вступне випробування: 130
6 Бібік М. В. 245.000 Допущено 116 129
  • Українська мова та література (ЗНО): 116
  • Фахове вступне випробування: 129