Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БФ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 0
Заяв 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова та література , k=0.35
Іноземна мова , k=0.35
Біологія , k=0.2
Географія , k=0.2
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 59
  • Конкурс на бюджет: 1.73
  • Зараховано: 21
  • Оригіналів: 21
  • Рекомендовано всього: 10
  • Рекомендовано на бюджет: 10
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Марко М. А. 139.485 Допущено 122 149 128 8.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 122
  • Іноземна мова (ЗНО): 149
  • Географія (ЗНО): 128
  • Середній бал документа про освіту: 8.3
  • РК
2 Прокопенко К. С. 128.877 Допущено 125 110 141 7.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 125
  • Іноземна мова (ЗНО): 110
  • Біологія (ЗНО): 141
  • Середній бал документа про освіту: 7.9
  • РК
3 Кірнус В. Є. 113.577 Допущено 107 100 124 6.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 107
  • Іноземна мова (ЗНО): 100
  • Біологія (ЗНО): 124
  • Середній бал документа про освіту: 6.1
  • РК