Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВТБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 9м
ВМ 5 • К 5
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології продуктів бродіння та виноробства
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Українська мова та література , k=0.4 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Казюк В. Е. 151.113 Рекомендовано (к) 140 167 175 7.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 140
  • Математика (ЗНО): 167
  • Хімія (ЗНО): 175
  • Середній бал документа про освіту: 7.4
  • РК
2 Бугридзе Д. З. 134.028 Рекомендовано (к) 140 110 151 9.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 140
  • Математика (ЗНО): 110
  • Біологія (ЗНО): 151
  • Середній бал документа про освіту: 9.7
  • РК
3 Гарбуз А. Є. 130.917 Рекомендовано (к) 135 135 130 6.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 135
  • Математика (ЗНО): 135
  • Біологія (ЗНО): 130
  • Середній бал документа про освіту: 6.6
  • РК
4 Трухіна А. Л. 127.556 Рекомендовано (к) 131 110 110 9.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 131
  • Математика (ЗНО): 110
  • Біологія (ЗНО): 110
  • Середній бал документа про освіту: 9.2
  • СК
  • РК
5 Вінтонюк К. А. 124.593 Рекомендовано (к) 128 107 136 9
  • Українська мова та література (ЗНО): 128
  • Математика (ЗНО): 107
  • Біологія (ЗНО): 136
  • Середній бал документа про освіту: 9
  • РК
6 Савченко С. В. 164.016 Скасовано (втрата пріор.) 178 134 186 10.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 178
  • Математика (ЗНО): 134
  • Біологія (ЗНО): 186
  • Середній бал документа про освіту: 10.9
  • РК