Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 9м
ВМ 0
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології харчових продуктів тваринного походження
  • Оригіналів: 4
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
додаткове тестування за фахом , k=0
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 20
  • Конкурс на бюджет: 3.33
  • Зараховано: 15
  • Оригіналів: 17
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
  • Рейтингові списки 2019 року
  • Подано заяв: 19
  • Конкурс на бюджет: 4.75
  • Зараховано: 13
  • Оригіналів: 15
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Головатенко М. Г. 385.500 Зареєстровано 146 140 99.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 146
  • тестування за фахом: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 99.5
+
2 Приходько О. Ю. 338.000 Зареєстровано 119 136 83
  • Українська мова та література (ЗНО): 119
  • тестування за фахом: 136
  • Інші показники конкурсного відбору: 83
+
3 Нужний О. В. 325.700 Зареєстровано 123 124 78.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 123
  • тестування за фахом: 124
  • Інші показники конкурсного відбору: 78.7
+
4 Дашко О. С. 249.810 Скасовано НЗ 157 92.81
  • Українська мова та література (ЗНО): 157
  • Інші показники конкурсного відбору: 92.81
+