Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 5м
ВМ 7 • К 7
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 120
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Дзюба М. Р. 270.000 До наказу (к) 130 140
  • Українська мова: 130
  • Фаховий іспит: 140
+
2 Губар М. І. 260.000 До наказу (к) 130 130
  • Українська мова: 130
  • Фаховий іспит: 130
+
3 Савущенко В. С. 260.000 До наказу (к) 120 140
  • Українська мова: 120
  • Фаховий іспит: 140
+