Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 2 • К 2
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 120
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Селянський О. В. 280.000 До наказу (к) 130 150
  • Українська мова: 130
  • Фаховий іспит: 150
+
2 Кулик Б. Ю. 280.000 До наказу (к) 130 150
  • Українська мова: 130
  • Фаховий іспит: 150
+