Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БТФ Бакалавр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 2р 9м
ВМ 50 • К 50
Заяв 5
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
  • Подано заяв: 104
  • Конкурс на бюджет: 2.6
  • Зараховано: 65
  • Оригіналів: 65
  • Рекомендовано всього: 18
  • Рекомендован на контракт: 18
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Іщук А. В. 295.000 Рекомендовано (к) 136 159
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 136
  • Середній бал документа про освіту: 159
2 Сливка І. Ю. 270.000 Рекомендовано (к) 104 166
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 104
  • Середній бал документа про освіту: 166
+
3 Полюх Є. І. 259.000 Рекомендовано (к) 112 147
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 112
  • Середній бал документа про освіту: 147
+
4 Гринчук А. В. 252.000 Рекомендовано (к) 104 148
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 104
  • Середній бал документа про освіту: 148
+
5 Герасимук О. М. 148.000 Зареєстровано 148
  • Середній бал документа про освіту: 148