Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 30 • К 30
Заяв 6
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Прохорова О. В. 0.000 Зареєстровано
2 Ворона Л. С. 0.000 Зареєстровано
3 Кара К. К. 0.000 Зареєстровано
4 Богомол І. В. 0.000 Зареєстровано
5 Карауш В. Є. 0.000 Зареєстровано
6 Чорнописький П. Р. 0.000 Зареєстровано