Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІТС Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 9м
ВМ 3 • БМmax 3
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 0.67
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова та література , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Поровай В. С. Пр. 1 134.836 Рекомендовано (б) 118 163 103 9.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 118
  • Біологія (ЗНО): 163
  • Хімія (ЗНО): 103
  • Середній бал документа про освіту: 9.4
  • ГК
  • РК
2 Магсумов Р. С. К 123.828 Рекомендовано (к) 119 124 119 5.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 119
  • Біологія (ЗНО): 124
  • Хімія (ЗНО): 119
  • Середній бал документа про освіту: 5.3
  • РК
3 Попов О. Ю. Пр. 4 143.616 Допущено 150 141 103 9
  • Українська мова та література (ЗНО): 150
  • Біологія (ЗНО): 141
  • Математика (ЗНО): 103
  • Середній бал документа про освіту: 9
  • РК