Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІТС Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 9м
ВМ 0
Заяв 4
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова та література , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Географія , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Попович А. В. 118.014 До наказу (к) 113 113 106 8.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 113
  • Біологія (ЗНО): 113
  • Історія України (ЗНО): 106
  • Середній бал документа про освіту: 8.1
  • РК
+
2 Товстокорий М. М. 146.982 Допущено 153 166 100 9.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 153
  • Біологія (ЗНО): 166
  • Історія України (ЗНО): 100
  • Середній бал документа про освіту: 9.1
  • РК
3 Магсумов Р. С. 127.602 Допущено 119 124 128 5.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 119
  • Біологія (ЗНО): 124
  • Географія (ЗНО): 128
  • Середній бал документа про освіту: 5.3
  • РК
4 Лавриненко М. О. 127.398 Допущено 107 127 120 8.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 107
  • Біологія (ЗНО): 127
  • Історія України (ЗНО): 120
  • Середній бал документа про освіту: 8.7
  • РК